Colegiul National "Moise Nicoara" Arad

Atestate > TOEFL

TOEFL – este de a evalua cunoașterea limbii engleză de către persoanele a căror limbă maternă este alta. Mai mult de 4,500 de instituții, agenții si organizații din peste 80 de țări folosesc rezultatele TOEFL. Testul este administrat de către Serviciul pentru Testări Educaționale (ETS).

Testul internațional TOEFL este în prezent administrat printr-o rețea computerizată, internațional. În regiunile în care accesul la calculator este limitat, este administrat testul TOEFL completat în scris (paper-based). Testul administrat la calculator (computer-based) TOEFL include patru secțiuni: Audiere, Structură, Citire și Scris.

Sectiunea Audiere estimează abilitatea de a înțelege limba engleză în modul în care este vorbită în America de Nord. Secțiunea Structură estimează abilitatea de a recunoaște limba în forma ei de limbă engleză scrisă, standard. Secțiunea Citire estimează abilitatea de a citi și a înțelege scurte pasaje, asemănătoare după conținut și stil cu cele pe care studenții le vor întâlni în colegiile și universitățile din America de Nord. Secțiunea Scris evaluează abilitatea de a scrie în engleză, pe o temă specificata. Este prezentat atât scorul final, cât si cel pe secțiuni.

 

Pentru siteul oficial TOEFL clic aici.

sus