Colegiul National "Moise Nicoara" Arad

Eveniment moisenicoara.ro partea a ll a

După cum bine știți, pe data de 23 septembrie, orele 14.00 a avut loc prezentarea noului site al scolii. Locația? Sala festivă. Desigur știți deja toate astea pentru că, din câte am observat eu, s-a facut simțită serios prezența voastră, a elevilor și nu numai.

Prezentarea a depășit cu puțin pragul de 10 minute, stabilit inițial, dar a meritat fiecare minut. "Prezentarea a fost făcută foarte OK și e de admirat faptul că i-au întâmpinat cu așa mare deschidere colegii." mărturisește Călin Sas, șeful consiliului elevilor. Materialul prezentării a fost foarte consistent oferind numeroase facilități atât elevilor cât și profesorilor din școală. "E deosebit; știu cat de mult au visat băieții ca să se materializeze în sfărșit proiectul și am simțit bucurie atât din partea colegilor lor cât și din partea profesorilor prezenți." povestește doamna profesoară Diana Sabău.

După ce am stat de vorbă cu mai multă lume mi-am dat seama ca fiecare avea câte o sugestie pentru a îmbunătății calitatea site-ului, fapt ce sugerează că necesitatea creeri lui e de nediscutat. Aveam nevoie de un site al școlii și acum avem unul. Unul și bun."E de admirat faptul că au realizat așa un lucru extraordinar din pură pasiune pentru informatică, neașteptând nimic in schimb." spune Dragoș Băcanu din a XII-a B. De asemenea, faptul că majoritatea persoanelor cu care am discutat după prezentare au avut ceva de adăugat, mai indică faptul că mesajul prezentării a fost recepționat și sarcina băieților a fost îndeplinită. "Prezentarea a derulat bine, mi-a placut publicitatea făcută evenimentului, monologul interactiv, însă m-a deranjat puțin omiterea dialogului din prezentare. Cât despre site, mi se pare ca acoperă intresele unor anumite categorii de elevi, nu a tuturor elevilor iar secțiunea "Circulare" mi se pare că se intersectează la un moment dat cu secțiunea "Evenimente". Ideea de "Marketplace" mi se pare o idee destul de bună pentru că promoveaza culturalitatea, deci aș putea sugera să se vândă și cărți de lectură, nu doar manuale." zice doamna profesoară Mirela Mureșan.

Doamna Daniela Cameniță a avut de asemenea o părere interesantă: "Eu știam de acest proiect încă de când băieții erau în clasa a IX-a deci nu a fost o surpriză pentru mine acest eveniment. Mi-a placut mult dinamismul lor dar era mai ultil pentru restul elevilor școlii daca băieții mai acordau puțin timp la sfârșitul prezentării pentru o rubrică "alte întrebări" ca să răspundă eventualelor nedumeriri ale colegilor lor."

Și în fine am întrebat-o și pe șefa noastră de promoție, Romina David din a XII-a F, cum i s-a părut prezentarea: "Mi-a placut mult prezentarea tip "Apple" a băieților, a fost cu mare priză la public insă mă întreb cine o să asigure continuitatea site-ului după ce ei doi pleaca din școală?"

Per ansamnul eu zic că a fost mai mult decât bine. Mesajul prezentării a prins. Elevii si-au facut cont și site-ul și-a îndeplinit sarcina de a ne face viața de școlar a lui "Moise Nicoară" mai plăcută.

Ioana Hălmăgean clasa a XII-a F


sus