Colegiul National "Moise Nicoara" Arad

Petrecere de Halloween – 8 noiembrie 2008

Sâmbătă, 8 Noiembrie 2008, ora 17:00, în Holul Principal al Colegiului Național "Moise Nicoară" va avea loc Petrecerea de Halloween :).

PREȚ BILET: 4 RON- biletele se vor pune în vânzare în cursul săptămanii premergătoare evenimentului, dar vor fi disponibile și în seara petrecerii.

 

Programul petrecerii

În primele 10 minute vom anunța desfășurătorul programului și vom da informațiile legate de ateliere și concursuri.

Apoi, timp de aproape 2 ore, până la ora 19:00, doritorii pot participa la următoarele ateliere:

 • Atelierul de sculptat dovleci: 15 copii se vor întrece în a sculpta dovleci, cu care pot participa mai târziu la concursul "Cel mai frumos dovleac"!
 • Atelierul de pictat pe față: ți-ai uitat masca acasă? crezi că un machiaj mai dramatic va evidenția costumul tău? două organizatoare simpatice, pricepute într-ale machiajului vor face minuni!
 • Atelierul de pictură: cine are talent la desen poate participa alături de alți copii cu aceeași pasiune la atelierul de pictură; cei 2 organizatori supraveghetori vă vor da o tema și vă vor pune la dispoziție ustensilele necesare pentru a realiza împreună un desen gigantic.
 • Atelier de fotografie: vă place să faceți poze? aici puteți afla și ce reguli ar trebui respectate într-ale fotografiei, dar și diverse ponturi care să vă ajute să vă îmbunătățiti tehnica... apoi, organizatorii vor propune un "tur fotografic" prin școală, pentru a aplica cele învățate.
 • Atelier de proiecție de film: preferi să te relaxezi la un film?... avem filme și filmulețe, episoade de desene animate de halloween - toate într-un decor potrivit! dacă vă place ceva în mod special, organizatorii pot să vă faca un dvd pe loc!
 • Punct informativ legat de Halloween: doi organizatori vă stau la dispoziție pentru a răspunde oricărei întrebări legate de istoria sărbătorii, sau de ce nu, vă pot înfricoșa cu o poveste...

 

Concursuri

De la ora 19:00 la 20:00, ne mutăm cu toții în Sala festiva. Aici vor avea loc concursurile:

 • "Cel mai frumos dovleac"
 • "Cel mai frumos costum"- nu uitați să veniți costumați!!
 • "Cea mai buna vraja"- concurentul alege dintr-o urnă cu biletele pe care scrie cate un cuvant, între 3 și 5 cuvinte, pe care el trebuie să le coreleze și să facă o vraja. (ex: am extras melc, portocală și calorifer - cu aceste cuvinte trebuie să fac o vrajă, cu înțeles)
 • Cea mai interesantă fotografie de Halloween - pentru a se înscrie la acest concurs, elevii vor aduce lucrările în cursul zilei de vineri, 7 noiembrie, în timpul pauzelor, în fața bibliotecii, unde vor fi preluate de 2 organizatori. (de asemenea, vor completa un formular)
 • Cel mai reușit desen de Halloween - aceleași condiții de înscriere ca și în cazul fotografiilor

Menționăm că vor fi acordate premiile I și II la fiecare concurs, și poate participa oricine. Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome și premii.

De la ora 20:00 până la 21:00, o trupă de elevi talentați ai școlii vor susține un scurt concert - surpriză!

La ora 21:00 are loc festivitatea de încheiere...

NOTĂ! Participanții la oricare dintre ateliere pot să-și aducă propriile ustensile.

Vă așteptăm pe toți!

 

Articol scris de Patricia Imbăruș

 


sus