Colegiul National "Moise Nicoara" Arad

Programul webinariilor și programul pentru fluxul materialelor pentru săptămâna 27 aprilie – 1 mai 2020.

Dragi elevi, stimați părinți,

 În perioada 11.03.2020 - 3.04.2020, activitatea didactică on-line nu a fost reglementată legislativ și nu a fost obligatorie. Ordinul 4135 prevede măsuri care au scopul de a asigura desfășurarea procesului de învățare on-line:
  • obligația, din partea școlii, de a organiza programul și activități didactice adaptate la această situație pentru continuarea procesului de învățământ;
  • obligația, din partea părintelui/ a tutorelui legal, de a lua toate măsurile necesare pentru a asigura accesul elevului de a participa la activitățile didactice organizate de unitatea de învățământ;
  • obligația elevului de a participa la activitățile didactice organizate de unitatea de învățământ;
În acest context, programul Colegiului Național „Moise Nicoară” Arad, aprobat ca structură în Consiliul profesoral din 23.04.2020, presupune două forme de organizare complementare, corespunzătoare celor două orare:
  1. Programul webinariilor (întâlniri on-line față-în-față) care se poate consulta/descarca  aici
  2. Programul valabil din 22.04.2020, care stabilește ziua în care profesorul de la clasă comunică elevilor un material, pe diverse canale: platforma MOODLE, WhatsApp, messenger etc. Acesta este menit să stabilească o frecvență firească a fluxului de materiale didactice și teme transmise de profesori (frecvență stabilită, la momentul propunerii, pentru o săptămână) care se poate consulta/descarca aici.
Fiind o situație fără precedent pentru noi toți, programul poate suferi modificări/ ajustări de la o săptămână la alta și va fi actualizat ori de câte ori este cazul. Programul va fi afișat pe facebook, pe site-ul școlii și va fi transmis tuturor elevilor de către diriginți.    Conform Ordinului 4135, precizărilor ISJ, precum și hotărârii Consiliului profesoral din 23.04.2020, se va ține evidența prezenței la programul activităților didactice și se vor stabili instrumente de evaluare adaptate situației.   

Director al Colegiului Național „Moise Nicoară” Arad,

prof.dr. Diana Achim

sus