Colegiul National "Moise Nicoara" Arad

Proiectul CRISSH2020

În acest an școlar (2018-2019) Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad este implicat și în proiectul finanțat de Uniunea Europeană CRISSH2020. Titlul proiectului este „Apa, o problemă existențială” și se adresează profesorilor și elevilor din colegiu, elevii fiind cu vârsta cuprinsă între 14-16 ani. Mai precis, atât profesorii, cât și elevii implicați în proiect sunt doar cei care au cerut înscrierea pe platforma proiectului, elevii fiind din clasele a IX-a și a X-a.

Primele postări pe platformă (numele și adresele de mail ale profesorilor și elevilor participanți) au fost făcute repede, până miercuri, 3 octombrie 2018.

Obiectivul principal: dezvoltarea competențelor digitale pri utilizarea unei platforme care conține scenarii de învățare din diferite arii curriculare

Temele proiectului: arii de suprafețe și volumul corpurilor solide, corpul uman, Dunărea și Delta Dunării, metode de reciclare, poluare, gânduri și trăiri ale celor implicați în proiect

Toate activitățile desfășurate și rezultatele obținute vor fi postate pe platforma proiectului, limba folosită fiind engleza.

La finalul proiectului fiecare participant va primi câte o diplomă.

sus