Colegiul National "Moise Nicoara" Arad

Rezultate testare clasa a V-a 2021-2022

Rezultatele  testării se poate vizualiza/descărca AICI

Eventualele cotestații se depun la secretariatul Colegiului Național „Moise Nicoară”, numai la disciplina Limba și literatura română, în data de 02.07.2021, în intervalul 8:00-11:00. Elevii admiși cu mențiunea „rezervă” se vor putea înscrie în clasa a V-a, în situația în care se aprobă, de către ISJ, suplimentarea numărului de locuri. Repartizarea elevilor în clase va fi publicată în data de 07.07.2021.
 
 
Stimați părinți, dragi elevi,
 
vă felicităm că ați ales Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad, una dintre cele mai importante școli la nivel local, regional, național, dar cunoscută și la nivel internațional pentru rezultatele excepționale ale elevilor și ale profesorilor. 
Testarea pe care tocmai ați parcurs-o se exprimă printr-o notă, care reprezintă ceea ce ați reușit să realizați la momentul examinării, dar nu reprezintă valoarea voastră de oameni. Totuși, notele ajută la evaluarea școlară obiectivă și la realizarea unei ierarhii, care, însă, nu e niciodată definitivă. 
Vă dorim vacanță plăcută și așteptăm să ne revedem în septembrie, la deschiderea anului școlar, pentru a parcurge gimnaziul împreună. Felicitări!
 
Director,
prof.dr. Diana Achim

sus